Frågor om Mina Sidor

Lägga till medsökande
Logga in på Mina Sidor. Klicka därefter på fliken "Intresseanmälan lägenhet". Där finns en fråga om Medsökande JA/NEJ. Klickar du i JA så kommer det en popup-ruta där du fyller i den medsökandes uppgifter.

Jag vill inte längre få email om lediga objekt men vill stå kvar i intressebanken
Logga in på Mina Sidor. Gå in på fliken "Intresseanmälan lägenhet eller bil/båtplatser. Längre ner på sidan finner du "Prenumeration på objekt som passar dina önskemål". Klicka i Nej så upphör automatiska mail att sändas ut till dig för lediga objekt. Du kan när som helst gå in och aktivera prenumerationen igen.

Jag vill inte längre stå kvar som registrerad hos er.
Logga in på Mina Sidor. Klicka på fliken "Avregistrera dig". 

Jag vill inte längre stå kvar som intresserad av lägenhet men vill stå kvar som intresserad av bil/båt-platser eller tvärtom.
Logga in på Mina Sidor. Gå på fliken "Intresseanmälan lägenhet eller bil/båt-platser.". Längst ner på sidan finner du "Ta bort intresseanmälan för lägenhet  eller bil/båt-platser"

Jag är hyresgäst och önskar inte längre stå kvar som intresserad av lägenhet eller bil/båtplatser.
Se svar i frågan ovan. Om du tar bort både intresseanmälan lägenhet och bil/båt-platser så kommer du fortfarande finnas kvar som registrerad hyresgäst med samma inloggning.

Jag kommer inte ihåg mitt lösenord.
Tryck på "Glömt lösenord" under inloggningsrutan. Följ instruktionerna. Ett email skickas till dig, till den emailadress du angett i din registrering, med en återställningslänk. Klicka på länken och följ instruktionerna. När du valt nytt lösenord, gå in på kallfelt.se igen och logga in på Mina Sidor.

Jag kommer inte ihåg mitt lösenord och får ingen återställningslänk mailad till mig
Se efter om emailet kan ha hamnat i din skräppost. Har du bytt emailadress och glömt att ändra det i din registrering behöver du kontakta Källfelt som kan ändra emailadressen för dig om du inte kommer ihåg ditt lösenord för inloggningen. Se även svar på fråga nr.1.

Jag har ny emailadress, var ändrar jag det?
Logga in på Mina Sidor. Gå in på fliken "Ändra registrering" och ändra din emailadress.

Det står att min köplats upphör ett visst datum
Intresseanmälan lägenhet måste uppdateras minst var 6:e månad. Du måste före datumets utgång gå in på fliken Intresseanmälan lägenhet, se över dina uppgifter och trycka på Spara. Intresseanmälan för bil/båt-platser och lokaler måste uppdateras minst var 12:e månad. Du gör då på samma sätt som ovan.
Har du inte kontinuerligt gått in och uppdaterat din ansöka, genom att trycka på Spara, får du strax före tiden går ut ett påminnelsemail med texten "Det var längesedan du uppdaterade din Intresseanmälan på xxx".

Säga upp kontrakt via MinaSidor. 
Det fungerar alldeles utmärkt att säga upp ditt hyreskontrakt på lägenhet eller bil/båt-plats via Mina Sidor. Logga in på Mina Sidor. Klicka på fliken "Mina Kontrakt". Välj det objekt som du vill säga upp. Du får då ett mail som du ska verifiera med BankID. Därefter får Källfelt en information om uppsagt kontrakt och skickar ut en uppsägningsbekräftelse till dig. 

Skriva ut hyresavier via Mina Sidor 
Du kan enkelt se dina hyresinbetalningar och skriva ut dina hyresavier på Mina sidor. Du ser kommande hyresavier (som är aviserade) och hyresavier för 1 år tillbaka.

Områdesnyheter (för hyresgäster)
Under Områdesnyhet finner du aktuell information för det område du bor i. 
Information som bara gäller ett fåtal hyresgäster skickas direkt via email, sms eller brev.

Serviceanmälan (för hyresgäster)
Under fliken Serviceanmälan kan du registrera en serviceanmälan på din lägenhet eller allmänna utrymmen såsom trapphus, tvättstuga m.m. Serviceanmälningar för din lägenhet kan bara du och Källfelts personal se . Anmäler du något för de allmänna utrymmena är det synligt för alla boenden i fastigheten. Detta så vi inte får in t.ex. 10 st. anmälningar på att en tvättmaskin i tvättstugan är trasig. Du kan följa statusen på din serviceanmälan. Källfelts personal lägger ibland kommentarer på din serviceanmälan som kan vara bra för dig att ta del av.