Lokal

För dig som är kund

Vi vill att du ska trivas hos oss och fullt kunna fokusera på din verksamhet. Därför har du en personlig kontaktperson som hjälper dig med alla frågor som rör din lokal. På Mina Sidor kan du hitta kontaktuppgifter och enkelt göra serviceanmälningar. Du hittar dessutom viktiga blanketter och andra dokument nedan.

Våra lokaler

Källfelt Byggnads AB förvaltaridag omkring 1350 lägenheter och ca 90.000 kvm lokalyta i Göteborg och Stockholm. Läs mer om våra områden och fastigheter nedan.
Gärdsås

Gärdsås ligger 8 km utanför centrala stan, granne med Kortedala och Bergsjön, och är en av Göteborgs högst belägna stadsdelar. Här uppe på höjden finns härliga skogsområden och samtidigt ett stort utbud av service, matbutiker, dagis, skolor samt ett brett och levande föreningsliv. Du tar dig enkelt in till stan med både spårvagn och buss på under 20 minuter.

Läs mer
Hisingen

Hisingen, Göteborgs Manhattan och Sveriges fjärde största ö. Här har du nära till allt men är ändå härligt avskild från stadens hets och brus. Läget är svårslaget med tio minuter till både centrala Göteborg eller närmaste badvik om du hellre vill det.

Läs mer
Johanneberg

Johanneberg har en alldeles speciell karaktär med sina sluttningar, vackra och ljusa funkishus och äldre villakvarter. Idag kan det vara svårt att tänka sig att lägenheterna här knappt gick att få uthyrda när de byggdes, men så var det när våra fastigheter i Johanneberg kom till. Tiderna har ändrats och idag anses Johanneberg vara ett av de bästa och mest eftertraktade lägena i Göteborg. Här bor du centralt men i en lugn och harmonisk stadsdel med närhet till grönområden som Johannebergsparken och Näckrosdammen, och samtidigt bara en kort promenad från Avenyn.

Läs mer
Kålltorp

Kålltorp är en härligt lummig stadsdel i östra Göteborg. Det är ett omtyckt område med en varm och familjär prägel där klassiska funkishus blandas med landshövdingehus, villor och radhus. I området finns flera restauranger och små butiker, dessutom är det bara en kort promenad till stora grönområden som Delsjön och Skatås.

Läs mer
Landala

Landala ligger på höjden ovanför Vasastaden i Göteborg. Här har du nära till stadens stora utbud av restauranger, butiker och underhållning, samtidigt som du kan sova lugnt om nätterna i ett harmoniskt, stilla och avsides område.

Läs mer
Linné

På Fjärde Långgatan, där Masthugget möter Linnestaden, hittar du vår äldsta fastighet. Huset byggdes 1904, så om du är svag för fin arkitektur och bevarade detaljer kommer du att älska den här byggnaden. Beläget mitt i Göteborgs innerstad är detta ett drömboende för den som älskar stadsliv. Här har du Göteborgs vackraste och mest intressanta kvarter precis utanför dörren.

Läs mer
Majorna

Majorna är en av Göteborgs äldsta stadsdelar och är lite av en stad i staden. Här varvas mysiga butiker, restauranger och caféer med ett brett utbud av kultur, musik och underhållning. Det finns gott om grönområden, mysiga torg och hus från olika tidsepoker som ger Majorna sin särpräglade charm. Dessutom ligger Slottsskogen i nära anslutning och erbjuder härliga promenader, djurpark, picknick och massor av lek.

Läs mer
Nya Varvet

Nya Varvets historia går långt tillbaka – här har både varit fängelse och örlogshamn. Idag utgörs det grönskande området av bostäder, hotell och en stor företagspark vid Göteborgs vackra hamninlopp. Närheten till havet är slående och här kan du njuta av långa härliga promenader eller joggingturer i området och längs med strandstråket.

Läs mer
Stampen

I Stampen bor du mitt i centrala Göteborg men ändå i ett harmoniskt område med avkopplande och grönskade innergårdar och parker. Här har du närhet till allt det bästa Göteborg har att erbjuda med evenemangsstråket, Avenyn och Trädgårdsföreningen en kort promenad bort.

Läs mer
Tynnered

I Tynnered bor du nära både skog, hav och storstad. Här hittar du en härlig blandning av flerfamiljshus och villakvarter i ett trivsamt och naturskönt område. Näset och Fiskebäcks badplatser är bara en cykeltur bort och söker du shopping ligger Frölunda Torg på bekvämt avstånd.

Läs mer
Östermalm/Gärdet

Stadsdelen Gärdet ligger på Östermalm i Stockholms innerstad och är faktiskt en del av världens första nationalstadspark. Här finns många grönområden mellan husen som lockar till härliga promenader, däribland det stora Ladugårdsgärdet som bjuder in till både rekreation och picknick.

Läs mer
Övrigt4/7HR till Källfelt
Information27/6Sommartider på Källfelt 2024
Information29/5Midsommar på Nya Varvet
Information29/5Ny teknisk förvaltare på Källfelt