Lokaler

Lokaler med rätt läge för ert företag!

Källfelt förvaltar idag ca 90.000 m2 lokalyta.

Vi jobbar aktivt med att driva och utveckla vårt bestånd som innefattas av allt från det lilla kontoret till butikslokaler, skolor och större lokaler  i såväl  vimlande stadsmiljö som avkopplat strandnära. 

Som lokalhyresgäst har man oftast andra önskemål och behov än en bostadshyresgäst.  Man skall trivas på sin arbetsplats genom en behaglig miljö och samtidigt ha möjlighet att kunna arbeta på ett praktiskt och funktionellt sätt för att kunna prestera och få bästa resultat. Då spelar inredning, ljud, ljus och luft en stor roll. Vi värnar om kvalité, service, funktion och trivsel. Läget för kontoret eller lokalen skall vara optimalt för hyresgästens marknad/verksamhet. Vi strävar alltid efter att våra hyresgäster får det bästa möjliga läget för sin verksamhet.  Utformningen och anpassning av lokalerna sker i samråd med hyresgästens behov och möjligheter.

Lokalområden

Nya Varvet, Södra Älvstranden: Med ett fantastiskt läge, alldeles vid vattnet ligger vårt största lokalområde. Bara ett stenkast från Älvsborgsbron och Röda Sten. Med utsikt över Göteborgs hamninlopp och med egen strand kan ni arbeta ostört i maritim miljö. Här finns lokalytor från ca 40 till 4000 m2.  Läs mer om Nya Varvets område här.

Chapmans Torg, Majorna: I hjärtat av Majorna ligger Chapmans Torg och Kusttorget som är välbesökta handelstorg. Här förvaltar Källfelt både butiks och kontorslokaler från ca 60 m2 till ca 350 m2.  Läs mer om området här.

Wieselgrensplatsen: Stort handelstorg med många butiker som har välbesökta och uppskattade marknader.  Butikerna är i skalan 35 m2 till 560 m2. Läs mer om området här.

Det finns även enstaka kontor och butikslokaler i våra fastigheter på Fribergsgatan och Odinsgatan.

Titta närmare på våra lediga lokaler här eller läs mer om alla  våra områden här.  Hittar ni någon lokal eller område som ni är intresserade av för er verksamehet - skicka in formläret "Affärsplan-Intresseanmälan Lokaler" . Ni kan även  registrera er på Mina Sidor och lägga in er företagsprofil med önskemål om område och storlek på lokal,  så håller vi koll på när det kommer en lokal som kan passa just Er. 

Det går givetvis bra att kontakta oss för en dialog om era lokalbehov på telefon 031-697000.

Välkommen!

Postadress:
Box 12201
402 42 Göteborg
Besöksadress:
Sven Källfelts gata 21
426 71 Västra Frölunda
Telefon:
031-69 70 00
Serviceanmälan:
0771-61 10 00
Jourbolag efter kontorstid:
Securitas 010-4705594