Bostad & lokal14/1

Äntligen är vi i mål!

Snyggt i båda utföranden
Först och främst är det kök och badrum som berörts men för de som så önskat har vi renoverat hela lägenheten till samma standard som en helt nybyggd lägenhet. Det kallar vi plusutförande.

Ut med det gamla, in med det nya!
I alla lägenheter är kök och badrum helrenoverade. Det innebär att vi rivit ut all gammal köksinredning samt bilat upp golv för att komma åt de ursprungliga vatten- och avlopps­ledningarna och byta ut dem till nya. Dessutom har elledningar och vägg­uttag bytts i varje lägenhet. Köken har fått ny skåpinredning, nya vitvaror, nya bänkskivor, nytt kakel, nya golv, väggar och tak. I plusutförandet kunde man välja till exempelvis induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn.

Stilrent och fräscht
När det gäller badrummen har vi även där rivit ut allt såsom tätskikt bakom och under golv och väggar. Därefter har vi dragit nya ledningar, lagt klinkers på golvet och kaklat väggarna. Badrummen har fått nytt handfat och WC-stol, och badkaret har ersatts av en dusch med vikbara väggar. I plusutförandet kunde man välja till tvättmaskin och tork­tumlare samt golvvärme.

Sist men inte minst
Inte nog med att vi renoverat alla lägenheter, vi har även snyggat till i allmänna utrymmen! Det innebär nya hissar, renoverad tvättstuga, målat om i trapphus, nya entrédörrar samt ny ventilationsanläggning. Dessutom ett elektroniskt nyckelsystem med så kallade nyckeltags för bland annat tvättstugebokning och tillträde till allmänna utrymmen. Vi har även säkrat upp vindsförråden med nya gallerväggar och nya dörrar.

När alla flyttat in ska vi fira det. Håll utkik efter inbjudan!