Nya Varvet

Nya Varvet är en historisk stadsdel med före detta örlogshamn och fängelse i Göteborgs Kommun. 
Läs mer om Nya Varvets historia här.

Det grönskade området utgörs idag av bostäder och en stor företagspark vid hamninloppet. Närheten till havet är slående och här inbjuds man till långa härliga promenader eller joggingturer  i området och längs med strandstråket. Eller varöfr inte, ta en match med vännerna i vår padelhall.

Här finns lokaler för uthyrning med allt från kontorshotellsrum upp till lokaler om 4000 kvm. De flesta lokalerna har en enastående utsikt och är utrustade med alla de faciliteter som dagens moderna företag kräver.
Som lokalhyresgäst här, bjuder man ofta och gärna in sina kunder för att komma och ta del av den härliga omgivningen. Nära till välrenomerade resturanger såsom Malins Skafferi och Dockyard Hotel  med utmärkt mat och restaurangmiljö. På Dockyard Hotel kan man även anordna mindre och större konferenser. Likaså skaffa logi till sina kunder och/eller kollegor för kortare eller längre vistelser.  

Se våra lediga lokaler här.

Våra bostäder vid Nya Varvet, på Finnjollegatan 10 och Stjärnbåtsgatan 3-5, byggdes sommaren 1994. Modernt, funktionellt och med ett av de bästa lägena i Göteborg. 

Bostäderna på Finnjollegatan 10 och Stjärnbåtsgatan 3-5 är 3-våningshus med lägenheter i storlekarna: 1 - 3 rum och kök.

Bostäderna på Stallegårdsvägen 4 & 10 är utformade som villafastigheter med 4 lägenheter i varje hus i storlekarna: 2 rum och kök och 5 rum och kök.

Se våra lediga lägenheter här. 

-Tillbaka till Våra områden-                                                                                                                                                                     

Postadress:
Box 12201
402 42 Göteborg
Besöksadress:
Sven Källfelts gata 21
426 71 Västra Frölunda
Telefon:
031-69 70 00
Serviceanmälan:
0771-61 10 00
Jourbolag efter kontorstid:
Securitas 010-4705594